Site Loader
bejegyzes-hips-02

A Tudatosság számos Blog bejegyzésben megtalálható. Jelen írás a saját gondolataimat tükrözi vissza. Itt most nem a táplálkozásról lesz szó, bár az is ingen fontos téma. A gondolatok és a kimondott szavak összessége számomra sokkal fontosabb, mint a bevitt élelmiszerek fehérje, szénhidrát, vagy zsír tartalma. Tisztelettel kérem ezért a kedves olvasót, hogy vegye figyelembe emberi természetemet. Most nem a táplálkozásról lesz szó, bár fontos az élelem vitamin és ásványi anyag tartalma is, jólehet a friss ivóvíz valamint a tiszta oxigéndús levegő is nélkülözhetetlen az emberi test számára. Nagyon fontos a Fény és a Szeretet is.
Szeretném egyértelműen kihangsúlyozni, hogy a legfontosabb mégis a Kimondott Szavak Ereje.
Emberek vagyunk és hibázhatunk. Talán nem véletlen, hogyha elírást talál a szövegben. Ha mégis az és észreveszi, akkor biztosan tudni fogom majd, hogy Ön már legalább egyszer elolvasta ezt a cikket, vagy meghallgatta valamelyik videómat.
Azt is tudni fogom, hogyha visszajelzi észrevételét, hogy Ön egy rendkívül figyelmes ember. Minden hiba kijavításával tökéletesedik a látható Világ!

Egyedül ISTEN a Tévedhetetlen Teljes és Tökéletes. Mi emberek legfeljebb törekedhetünk a tökéletességre. De úgy is fogalmazhatnék, hogy már most is tökéletesek vagyunk, mint Isten része. Talán Isten 43 dimenziós kivetülésének 3D holografikus képmásai vagyunk.
ITT és MOST a Jel-éN-ben.
Testi szinten nagyon fontos a táplálék minősége és mennyisége is. Táplálék kiegészítőként a magas ORAC értékű antioxidáns “So Plus” terméket javaslom. Málna, kömény, szeder és kékszőlő mag örleményt tartalmazó termékek regisztrációja itt:
AXXA Global

Nem kell tehát keresni a megvilágosodást,
mert mi magunk vagyunk a Fény!

MAG VAGY OK! A Mennyei Atyában (a Tejútrendszer Galaxisban) vagyunk Isten része. Minden ember részhalmaza Istennek és egyben a Szent Lélek is bennünk van elrejtve, mert a Szent Lélek 3D kivetülése az Oxigén molekula.

Furcsa összefüggésekre jöttem rá, ugye? Várom a hozzászólásokat a “Kapcsolat” linkre kattintva üzenhet nekem.

Áldás a Mindenségre!
“Tudatosság 01” megtekinthető ide kattintva:

Post Author: HIPS Frigyes

Vélemény, hozzászólás?

error: Content is protected !!