Az “Egyirányú Út” c. könyvben a Főhős szemszögéből mutatja be a szerző Jézus Krisztus küldöttjének életét, halálát és feltámadását. Megtérésének története, valamint az azt követő tiszta élete a főhős testi, szellemi, továbbá lelki erejének is köszönhető. Éppen ezért különleges Tinka Ernő története mert – az “Egyirányú út” nem útvesztő – hanem egyértelműen megmutatja nekünk a Föld Bolygón Élő Lények túlélésének a lehetőségét is!

Tinka Ernő: Jézus Krisztus Küldöttje

Egyirányú Út

Előszó

Köszöntöm a kedves Olvasót, e formabontó és hatalmas vitákat gerjesztő novella kapcsán. Eredeti tervemet időlegesen elvetvén – amelyben a könyv formátum kiadatását terveztem – különböző anyagi és bürokratikus akadályokba ütközve gondoltam Önökre elsőként, hogy itt a világháló különböző csopotjainak tagjai olvashassák írásomat. Egyrészt a sürgető időre való tekintettel, valamint számítva az Önök kíváncsiságára és olvasni, szórakozni vágyásukra. Elsődlegesen jelenleg a novella bevezetőjét olvashatják most. Hamarosan az Önök rendelkezésére bocsájtom a könyvemet is és ígérem, hogy nem fognak bennem csalódni valamint az engem irányító felsőbb hatalmakat is megismerik majd.

Előre bocsájtanám, hogy sem író, sem publicista nem vagyok. Amit leírtam és Önök hamarosan végig olvassák, mind-mind az élet által produkált élethelyzeteket tartalmazza. Remélem lebilincselő olvasmánnyal és fura – nem megszokott gondolatokat ébresztő – új érzésekkel sikerül Önt megismertetnem. Mindazonáltal leszögezném, hogy e novella igaz történet. Sem elvéve, sem hozzátéve nincs a megtörtént eseményekhez, sem kiszinezve nincsen, vagy elbagatelizálva a velem megtörtént és az itt leírt események sorozata. Mégis bizonyos anonimitást követel az általam leírt igaz történet, ezért a szereplők nevei néhány helyen csak kezdőbetűkkel fognak szerepelni! Ígérem, hogy igyekezni fogok a könyvemben minden szereplőt majd a valódi nevén, vagy annak kezdőbetűjével megnevezni.

Eddig a bevezető! 
Most pedig kedves olvasó vegye meg a könyvet a Líra 
könyvesbolt egyikében, vagy rendelje meg interneten 
E-book formátumban.

Ölelem Önt nagyon sok szeretettel!

Jézus Krisztus nevében, a Küldött: Tinka Ernő
E

Kiadja: Dr. Hips Frigyes Zsolt, Eger, 2020
Felelős kiadó: Dr. Hips Frigyes Zsolt magánkiadás
Nyomdai munkálatok: Agria – Humán Közhasznú Nonprofit Kft.
H – 3300 Eger, Iskola utca 2.
Írta: Tinka Ernő
Szerkesztette: Dr. Hips Frigyes Zsolt
+36 20 316 24 42
A borítót tervezte: Tinka Vanessza

Copyright Dr. Hips Frigyes Zsolt, 2020
ISBN: 978 – 615 – 00 – 8063 – 5


Minden jog fenntartva.

Az “Egyirányú Út” c. könyv csak az író Tinka Ernő (vagy meghatalmazottja) írásos és előzetes jóváhagyásával sokszorosítható, közölhető. Elektronikus vagy mechanikus módon történő másolást a szerzői jogok védik. Nyilvános előadáson, tanfolyamon, hangoskönyvben vagy interneten történő közlése is csak a szerző és a főszerkesztő együttes, előzetes és írásos engedélyével történhet a forrás pontos megjelölésével.

Tartalomjegyzék

Előszó

Első rész
Gyermek évek

Második rész
Börtönök világa

Harmadik rész
Át a Halálba és vissza többször

Negyedik rész
A feladat – Jézus Krisztus küldöttjeként

Ötödik rész
Tisztelt Olvasó!

Epilógus

Hibajegyzék

Borito I.

Borito IV.