Site Loader
bejegyzes-hips-01

Ha még nem ismerjük egymást és először fogunk találkozni, akkor a bemutatkozást követően majd röviden elbeszélgetünk, hogy érdemben rálássak az adott problémádra és a kérdéseidre, és egyeztetjük majd a munkamenetet, amelyben a tudatalatti információk felszínre hozását fogjuk elérni.

Felmérem az első alkalomkor, hogy meg lehet-e oldani a kérdésedet egy-két beszélgetésünk során. Ha a problémád összetettebb, vagy több ügyben szeretnél változtatni önmagadon, akkor egyeztetjük majd azt is, hogy körülbelül hány alkalommal szükséges eljönnöd az eredmény elérése érdekében. Minden esetben a személyes fejlődési folyamatodat tartjuk majd szem előtt. Egy összetettebb probléma megoldása több találkozást is igényelhet.

Amennyiben kéred, hogy éber meditációs, vagy tudatalatti hipnózis technikát alkalmazzunk, akkor erre is van lehetőség. A hipnózisban is csak olyan dolog történik majd veled, amelyet minden alkalommal előre egyeztettünk és a Te hozzájárulásoddal tesszük. A hipnózis állapotában jól érzed majd magad és a problémád megoldásában eredményesen előbbre tudsz majd lépni. Majd meglátod, hogy milyen fantasztikus a tudatalatti és a hangulatod is javulni fog. A közérzeted kiváló lesz, kipihenten és frissnek érzed majd saját magad a találkozásunkat követően.

Egy megbeszélésre általában 90 percet szánunk. Hipnózisban a problémád jellegétől függően akár egyetlen alkalom is változtathat már az élethelyzeteden. Ha összetett a megoldandó problémád, akkor az eseted megismerése után megbeszélhetjük, hogy több foglalkozásban milyen lépésenként haladunk majd előre. Kérlek jelentkezz be előre!

Első alkalommal, amikor találkozunk, megismerkedünk személyesen és megtapasztalod, hogy milyen az, amikor a testi-lelki ellazult állapotban a tudatalattiddal foglalkozunk. A foglalkozás végén minden esetben megbeszéljük majd, hogyan érezted magad és mit tapasztaltál.

A hipnózis foglalkozásra érdemes laza öltözetben eljönni, időben és inkább öt perccel hamarabb érkezz mint késve. Fontos, hogy az egyeztetett időpontod előtti két órában ne fogyassz se erős kávét, se alkoholos italt.

A megérkezésedkor a telefonodat kikapcsolod, és teljesen önmagadra szánod majd azt az időt, amelyet csak Neked szentelek.

Óránként 10.000,- Ft a tanácsadás ára.

Bejelentkezni e-mail levélben: hips.hu@gmail.com
vagy telefonon lehet: +36 20 316 24 42

Várlak sok szeretettel: Dr. Hips Frigyes Zsolt

therapeut-hips

Post Author: HIPS Frigyes

Vélemény, hozzászólás?

error: Content is protected !!