Egészség Tudatos Élet Program 

“Tudatos Sejtszintű Programozás” c. ÉlőAdásOM#
ITT és MOST#
JEL-éN-ben

Egerben vagyok a mai napon elérhető. 
Minden nap 10:00 – 11:00 és 17:00 – 18:00 között tartok ingyenes konzultációt, de előzetes regisztráció kötelező e-mail levélben hips.hu@gmail.com vagy telefonon: +36 20 316 24 42.
Májusban az “Egyirányú Út” c. könyv szerkesztésével voltam elfoglalva, de 2020. június 2-tól ismét személyesen fogadok gyógyulni vágyó embereket előzetes telefonos bejelentkezés alapján.

Mivel minden értéknek van ellenértéke, ezért a négyszemközti életviteli tanácsadás ára: 10.000,- Ft +27% ÁFA / fő / óra 
A “Biologika Szerv Atlasz” és az “Elme Térkép a Szívhez” c. könyvek külön kérésre  helyben megvásárolhatók.
Bejelentkezés nélküli szeretet meditáció a világbékéért. Minden nap Egerben a “Könnyező Platánfa” törzsének északi részénél 12:12 – 18:18 között.
Arany-
Kori SZER-Etet EGY – s – Ég Chi – Rá – ly MAG – Ad URA – s – Ága
ARANY + SZER + EGY + CSÍRA + MAG + URA
Aranykori Szeretet Egység Királyi MagAdOrszága

Mindenkinek elmagyarázom az egészség titkát, aki eljön Egerbe és szándékában áll megismerni a gyógyulásához vezető utat.

A betegségeknek oka lehet: helytelen táplálkozás, mozgás hiánya és a lelki trauma. A konfliktusok által okozott stressz helyzetek és a megoldatlan problémák testi elváltozásokhoz vezethetnek. Ma ezt betegségnek hívják, néha évekig tartóan a tüneteket kezelik, pedig átmeneti állapotról van szó. A test ugyanis olyan tükörkép, amely az aktuális gondolatokat, érzéseket és a kimondott szavakat tükrözi vissza.
Figyelj arra, hogy mit eszel, mit iszol, milyen levegőt lélegzel be és mennyit vagy a napon. Találd meg a mozgás és a pihenés közötti egyensúlyt. Legyél tudatos a kimondott szavakra is és az önzetlen szeretet vezérelje a gondolataidat! 

A két napos Biologika valamint a Tudatalatti Sejtszintű Programozás tanfolyam ára szállás nélkül, de az előadások közötti szünetekben történő étkezéssel, üdítő és kávé fogyasztásával együttesen:
brutto 25.400,- Ft / fő (20.000,- Ft + 27% ÁFA). 
A kialakult helyzetre való tekintettel csak 19 fő jelentkezését tudom elfogadni a TSP tanfolyamokra. A többiek ingyenesen nézhetik majd meg a TSP képzéseket video-konferencia jelleggel. Kérem a részvételi díj teljes összegét az aktuális rendezvény előtt 2 nappal az alábbi bankszámlára átutalni szíveskedjenek. Köszönöm.
Ide kattintva kapcsolatba léphet velem.

A következő programjainkra továbbléphet ide kattintva

Előre utalás esetén a részvételi díjat
az alábbi bankszámlára kérem átutalni
OTP Bank: 1177 3391 – 0101 0088 – 0000 0000
A közlemény rovatban a nevet és a címet kérem feltüntetni minden esetben, mert az átutalásos számlát ez alapján tudom kiállítani.

A szervezői jutalék rendszerünkről részletesen itt tájékozódhat:
Aranykori Tudatos Társadalom TSP szervezés“.

Sok szeretettel várom Önt is:
Dr. Hips Frigyes Zsol
t
Biologika konzulens
Hipnózis szakértő
+36 20 316 24 42

Dr. Hips Frigyes Zsoltról további információ itt érhető el

Innen tovább léphet a hamarosan következő “Jövő” programjainkra.