Egészség Tudatos Élet Program 

“Tudatos Sejtszintű Programozás” c. ÉlőAdásOM#
ITT és MOST#
JEL-éN-ben

Csökmőn vagyok a mai napon elérhető. 
Minden nap 17:00 – 18:00 között tartok ingyenes telefonos konzultációt, de előzetes regisztráció kötelező e-mail levélben hips.hu@gmail.com vagy telefonon: +36 20 316 24 42.
Még mindig az “Egyirányú Út” c. könyv megfilmesítésével vagyok elfoglalva, mindezen munkám ellenére személyesen is fogadok gyógyulni vágyó embereket előzetes telefonos bejelentkezés alapján.

Mivel minden értéknek van ellenértéke, ezért a négyszemközti életviteli tanácsadás ára: 10.000,- Ft / fő / óra 
Az “Elme Térkép a Szívhez” c. könyvem megvásárolható a Líra és a Libri, valamint a Média Nova könyvesboltokban.
Bejelentkezés nélküli szeretet CSEND meditáció a világbéke elérése érdekében minden nap Egerben a “Könnyező Platánfa” törzsének északi részénél 18:00 – 19:00 között, valamint szombat és vasárnap 12:00 – 14:00 között.
Arany-
Kori SZER-Etet EGY – s – Ég Chi – Rá – ly MAG – Ad URA – s – Ága
ARANY + SZER + EGY + CSÍRA + MAG + URA
Aranykori Szeretet Egység Királyi MagAdOrszága.
Az “Együttműködő Közösségi Gazdagság” megvalósítható 100%-os összefogással.

Mindenkinek elmagyarázom az egészség titkát, aki eljön Csökmőre és szándékában áll megismerni a gyógyulásához vezető utat.

A betegségeknek oka lehet: helytelen táplálkozás, mozgás hiánya és a lelki trauma. A konfliktusok által okozott stressz helyzetek és a megoldatlan problémák testi elváltozásokhoz vezethetnek. Ma ezt betegségnek hívják, néha évekig tartóan a tüneteket kezelik, pedig átmeneti állapotról van szó. A test ugyanis olyan tükörkép, amely az aktuális gondolatokat, érzéseket és a kimondott szavakat tükrözi vissza.
Figyelj arra, hogy mit eszel, mit iszol, milyen levegőt lélegzel be és mennyit vagy a napon. Találd meg a mozgás és a pihenés közötti egyensúlyt. Legyél tudatos a kimondott szavakra is és az önzetlen szeretet vezérelje a gondolataidat! A megbocsátás alapvető a gyógyulás érdekében.

A két napos Tudatalatti Sejtszintű Programozás tanfolyam ára szállással együtt és az előadások közötti szünetekben történő étkezéssel, üdítő és kávé fogyasztásával együttesen120.000,- Ft / fő
Kérem a részvételi díj teljes összegét az aktuális rendezvény előtt 10 nappal az alábbi bankszámlára átutalni szíveskedjenek. Köszönöm.
Ide kattintva kapcsolatba léphet velem.

A következő programjainkra továbbléphet ide kattintva

Előre utalás esetén a részvételi díjat
az alábbi bankszámlára kérem átutalni
OTP Bank: 1177 3391 – 0101 0088 – 0000 0000
A közlemény rovatban a nevet és a címet kérem feltüntetni minden esetben, mert az átutalásos számlát ez alapján tudom kiállítani.

A szervezői jutalék rendszerünkről részletesen itt tájékozódhat:
Aranykori Tudatos Társadalom TSP szervezés“.

Sok szeretettel várom Önt is:
Dr. Hips Frigyes Zsol
t
   szakgyógyszerész
Biologika konzulens
  Hipnózis szakértő
   +36 20 316 24 42

Dr. Hips Frigyes Zsoltról további információ itt érhető el

Innen tovább léphet a hamarosan következő “Jövő” programjainkra.