Nagyon sok szeretettel köszöntöm Önt!

Hálásan köszönöm, hogy érdeklődik az eddigi munkásságom iránt.
1968. március 18-án születtem Egerben. Édesanyám dr. Pára Piroska gyermekorvosként dolgozott, Édesapám Hips Frigyes pedig gyógyszertár vezetőként tevékenykedett nyugdíjba vonulása előtt. Nagyon sokat köszönhetek a szüleimnek és a nagyszüleimnek is, akik személyes példamutatásukkal vezettek a helyes útra. Valószínűleg Ön nem a családfámra kíváncsi mégis szeretném ha tudná, hogy hobby családfa kutató vagyok és nagyon szeretek sakkozni is.
Nagyon szeretek élni és mindent megteszek annak érdekében, hogy aktívan töltsem azt a kis időt, amelyet a Föld nevű bolygón Életnek neveznek.

Bízom benne, hogy Ön is vágyik arra, hogy egészségesen töltse a napjait. Szeretném ha tudná, hogy elsődleges célom az élet védelme valamint az egészség megőrzése. Minden kezdeményezést támogatok, hogyha valaki a betegségét szeretné leküzdeni és ennek érdekében hajlandó megváltoztatni a gondolatait és az érzéseit.

Szívesen segítek a kimondott szavak tudatos átformálásában a gyógyulás érdekében. Mindíg az a cél vezérelt, hogy minél előbb megszűnjön a beteg ember szenvedése és helyre álljon a testi, lelki és szellemi Egész-S-Ég.
Itt található a facebook oldalam

Kérdéseinek megválaszolása és az Ön gyógyulása érdekében kérem,
hogy küldjön üzenetet még ma.
Időpont egyeztetés e-mail levélben vagy telefonon is lehetséges.

További részletek itt

Dr. Hips Frigyes Zsolt
Nemzetközi hipnoterapeuta
Biologika konzulens
Életmód tanácsadó

Elme Térkép a Szívhez c. könyv szerzője
hips@hips.hu
+36 20 316 24 42

Adószám: 55211884 – 1 – 30
OTP Bankszámlaszám: 1177 3391 – 0101 0088 – 0000 0000